5 jaar bruids- en familiefotografie!!

5 jaar Stephanie Driessen Fotografie!!

Vandaag, precies 5 jaar geleden, heb ik mijn bedrijf Stephanie Driessen Fotografie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als ik toen had geweten waar ik nu zou staan, dan had ik het niet geloofd. Ik had (en heb :-)) heel veel dromen en ideeën, maar dat er zoveel zouden uitkomen? Dat had ik nooit verwacht of durven dromen ;-).

 

Afstudeerproject 'Een stille ontmoeting'

Een stille ontmoeting

Zoals cum laude afstuderen aan de Fotovakschool, een aparte website voor bruids- en familiefotografie met een prachtig logo (alhoewel ik het wel tijd vind voor een upgrade van de huisstijl :-D), een fijne en waardevolle samenwerking met styliste José Spaans (dank je wel José voor je vertrouwen in mijn kunnen en dank je wel Bernadette dat je ons aan elkaar hebt voorgesteld), alle lieve, leuke en gekke bruidsparen en families die ik voor mijn camera heb gehad (en ga krijgen), al ruim 5 jaar huis-fotograaf voor Hart Haarlem, de gemeente Zandvoort en Teylers Museum als trouwe klanten, volledig fulltime voor mijn fotografie gaan, zoveel opdrachten dat ik zelfs soms nee moet zeggen (met pijn in mijn hart), onze eerste publicatie van een binnenkijker in een tijdschrift (José, dat smaakt naar meer!!!!!), een eerste samenwerking met mijn lieve man aka drone piloot met nu al een geweldig resultaat (Mark, dit smaakt ook naar meer, meer, meer :-)) en nu al stromen de aanvragen binnen voor volgend jaar… 

 

Bruids- en familiefotografie

Bruidsfotografie Haarlem Amsterdam heide.jpg
SD_20140829_1447.jpg
SD_20140829_1414.jpg
FamilieJans_270817_16.jpg
FamilieJans_270817_53.jpg
FamilieJans_270817_58.jpg

Oké, ik heb er ook heel hard voor werkt en dat doe ik nog steeds en graag. Want iedereen die mij kent weet dat ik graag veel en hard werk, maar het is fijn dat al het harde werken ook zijn vruchten afwerpt en dat ik zoveel mensen blij kan maken met wat ik doe, herinneren vastleggen, een stukje heden bewaren voor later. Het is een eer om te weten dat er over 10, 25, 50 jaar mensen nog naar de foto’s zullen kijken en herinneringen zullen ophalen.

Ik wil iedereen bedanken die in mij gelooft en mij heeft aangespoord mijn dromen te volgen en als ik het even niet meer zag zitten (en dat was en is best vaak, die onrustige creatieve geest ;-)) mij een hart onder de riem hebben gestoken en de beren op de weg hebben laten verdwijnen. Want ook al moet je het uiteindelijk allemaal zelf doen, als je je gewaardeerd en gesteund voelt, dan maakt het wel iets makkelijker om vol te houden als je het even allemaal niet meer ziet zitten.

Lieve groet,

Stephanie

 

Binnenkijker

Styling: Jose Spaans

14_SDriessen.jpg