Bruidsfotograaf Haarlem en Amsterdam

ongedwongen, relaxt & puur


Bruidsfotograaf Haarlem en Amsterdam


Ik laat me graag inspireren door het bruidspaar en de omgeving. Geen bruiloft is hetzelfde, omdat geen mens en geen bruidspaar hetzelfde is. Ik ga mee in de loop van jullie bruiloft en leg deze mooie dag vast op een ongedwongen, niet geposeerde maar ontspannen manier. Romantisch, puur en een vleugje artistiek, zo wordt mijn stijl als bruidsfotograaf vaak omschreven.

Als bruidsfotograaf ga ik onopvallend en professioneel te werk, want als jullie ontspannen zijn en jullie op je gemak voelen ontstaan de mooiste foto's. Daarnaast ben ik gek op details en zullen deze zeker niet ontbreken in de reportage.

Ik ben er graag de hele dag bij, van haar en make-up en het aantrekken van de jurk tot het feest. Ook de voorbereidingen van de bruidegom leg ik graag vast, als het logistiek gaat ;-). Zo wordt jullie hele dag vastgelegd, een compleet verslag van jullie mooiste dag met jullie familie en vrienden!

Als  trouwfotograaf werk ik regelmatig in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Het komt daarom ook regelmatig voor dat ik vaker op een locatie kom, maar ik laat me ook graag verrassen en inspireren door nieuwe locaties en bestemmingen.  En reis graag door heel het land als bruidsfotograaf, en zelf over grens! Graag zelfs :-)


Een bruidsreportage inclusief mini fotoboek is er al vanaf € 1099!


Inclusief:

  • 6 uur fotografie door bruidsfotograaf

  • vrijblijvend kennismakings-gesprek

  • online galerij

  • tenminste 200 foto's in hoge resolutie

  • professionele editing

  • mini fotoboek 15 x 15 incl. 20 pagina's

  • reiskosten binnen 25 km vanaf Haarlem

<< bekijk hier de mogelijkheden >>