Bruidsfotografie Huis Leyduin

Paula & Martijn


Op 15 minuten gelegen van waar ik woon in Haarlem en ik had nog nooit van deze prachtige locatie gehoord (én ik woon al ruim 15 jaar in Haarlem)! Idyllisch gelegen in het natuurgebied van Buitenplaats Leyduin maakt Huis Leyduin een prachtige en romantische locatie voor een bruiloft. Alle ingredienten voor klassieke en stijlvolle bruidsfotografie zijn hier aanwezig.

Bruidsfotografie Huis Leyduin in Vogelenzang

klassiek & stijlvol


Samen met het bruidspaar ben ik voorafgaand aan de bruiloft naar de locatie gaan kijken om de mogelijkheden te bekijken en bespreken voor de bruidsfotografie. Ik was meteen verliefd op Huis Leyduin en de omgeving. De combinatie van het klassieke en stijlvolle huis en het natuurgebied maakte het voor mij compleet. De ceremonie vond buiten plaats met het huis als decor. De bedoeling was dat alles buiten plaats zou vinden, maar aan het einde van de ceremonie begonnen de eerste druppels te vallen. Gelukkig beschikt Huis Leyduin over prachtige ruimtes die niet alleen geschikt zijn voor een ceremonie, de taart of diner, maar ruimtes die ook uitermate geschikt zijn voor bruidsfotografie met het bruidspaar. 


Vork & Mes in het Haarlemmermeersebos

uniek & futuristisch


Voor het diner en het feest had het bruidspaar voor een totaal andere locatie gekozen, namelijk Vork & Mes in het Haarlemmermeersebos. Ook dit is een prachtige en unieke locatie, gelegen aan een meer midden in de natuur. Vork & Mes is vooral bekend voor het goede eten. Jonathan Karpathios haalt het beste uit zijn eigen tuinen en kwekerijen, vis van duurzame visserij en en vlees van lokale producenten. Daarnaast is het gebouw fotogeniek door de bijzondere architectuur en de entree met spectaculaire waterval.

Deze bruiloft was voor mij als bruidsfotograaf een feest van fotogenieke locaties, prachtig natuurlijk daglicht en kleurrijke details!
I want more :-)