Bruidsfotografie Olmenhorst

Floor & Rick


Vorig jaar kwam eindelijk mijn droom uit! Ik mocht een bruiloft fotograferen op de Olmenhorst :-). Zelf ben ik een aantal jaren geleden daar getrouwd. Sinds dat ik bruidsfotograaf ben droom ik ervan om daar een keer een bruiloft te mogen fotograferen. Vorig jaar was het zover! Ondanks dat de weersvoorspellingen tot de dag van de bruiloft niet zo best waren hebben het bruidspaar en hun gasten een fantastische dag gehad. De ideale ingrediënten voor prachtige bruidsfotografie.

Bruidsfotografie Landgoed de Olmenhorst


De dag begon bij het bruidspaar thuis waar de bruid zich klaar maakte voor de dag samen met haar moeder en 2 beste vriendinnen. Het groepje breidde zich uit met de broer en vader van de bruid en de familie en vrienden van de bruidegom. Ze mochten getuigen zijn van de 'first look', een van de leukste momenten om vast te leggen omdat iedereen het spannend vindt en tegelijk geniet van het moment. Na een glas champagne te hebben gedronken vertrok ik samen met het bruidspaar naar de Olmenhorst voor de bruidsreportage. De bruidegom had special voor zijn bruid een fantastische oldtimer geregeld! Een vintage Porsch :-D, het was een mooie figurant tijdens de reportage.

De ceremonie vond plaats tussen de appel- en perenbomen en was extra bijzonder door de persoonlijke noot van beide beste vriendinnen van de bruid. Hun zoontje had de eer van ringen drager, alhoewel hij mee interesse had in het zakje waar de ringen in zaten dan de ringen zelf ;-). Na de ceremonie was het tijd voor de bruidstaart, een kleurrijke taart van Life of Pie. De taart was prachtig én heerlijk! Ik ben dol op taart en zeg geen nee, zeker niet tegen zo'n mooie taart. Daarna was er tijd om te borrelen en ontspannen tot aan het diner. Rondom het boshuis waren allemaal plekjes en zitjes waar de gasten heerlijk konden genieten van de sfeer en het zonnige weer. Het diner vond plaats aan een lange tafel op het terras en had een landelijke en ongedwongen sfeer. De avond eindigde met een spetterend feest waar het bruidspaar werd verrast door hun vrienden met een flashmob.

'Wij zijn 30 Juni 2017 getrouwd en hebben ons huwelijk door Stephanie laten fotograferen. Wij zijn onwijs blij met het resultaat, de dag gaat aan als een roes aan je voorbij maar bij het zien van de foto's krijg je direct het gevoel terug! Stephanie fotografeert zo prettig dat je haast vergeet dat ze er is. Wij hebben onwijs veel complimenten van onze gasten gehad hierover! Ik had aangegeven dat ik vooral spontane foto's wou waar je de sfeer kon proeven en die heb ik!

Liefs, Rick en Floor van Driel'