Bruidsfotografie Villa Westend

Franka & Daan

sprankelend & vol emoties


Een bruiloft in mijn stad en in in mijn favoriete trouwzaal (ja, ik heb er veel gezien, maar er is nog geen die zulk mooi natuurlijk licht heeft als de Gravenzaal in Haarlem)! Afgelopen juni (2018) mocht ik de bruiloft van Franka & Daan vastleggen. De dag begon bij hun thuis met de voorbereidingen van de bruid. Daan kwam haar ophalen met een super toffe Yellow Cab!
Voor de ceremonie hadden zij gekozen voor de Gravenzaal in Haarlem, had ik al verteld dat dat mijn favoriete trouwzaal is ;-)? Na de ceremonie zijn we samen de binnenstad van Haarlem ingetrokken om foto’s van hun tweeën te maken. Alhoewel ik graag foto’s in de natuur maak, leent een historische en karakteristieke binnenstad zoals die van Haarlem zich uitstekend voor mooie en bijzondere foto’s.

Na de bruidsreportage vertrok het bruidspaar, met de Yellow Cab, richting Villa Westend in Velserbroek voor een borrel, diner en feest. Tussendoor hebben we ook nog foto’s gemaakt met hun familie en vrienden, in de natuur ;-). Ondanks dat het weer een beetje koud en regenachtig was, leent Villa Westend zich goed voor een (trouw)feest. Door de grote raampartijen komt veel licht naar binnen en het uitzicht over het water is ook niet verkeerd!

Locatie diner en feest: Villa Westend
Trouwjurk: Assepoester (winkel) en Lilly (merk)
Schoenen bruid: Asos Bridal
Pak en schoenen bruidegom: Roka
Trouwringen: Le Mariage Haarlem
Bloemen: Pluk ‘n Bloom
Taart: De Drie Graefjes
Donuts: JJ Donuts
Uitnodiging: Kees van Ardenne
Yellow Cab: Dion Lamers