Bruidsfotografie Noordwijk aan Zee

Manon & Frank


Een heerlijke zwoele zomerdag. Een mooie strandtent, verkoelende drankjes en goed gezelschap. Meer ingrediënten voor een perfecte beach wedding heb je eigenlijk niet nodig... ideaal voor relaxte en ongedwongen bruidsfotografie in Noordwijk aan zee!

Bruidsfotografie Noordwijk aan Zee

relaxt & ongedwongen


Something old | De voorbereidingen van de bruid begonnen met een intiem gezelschap bij haar ouders thuis in Oegstgeest. Het nichtje van de bruid verzorgde het kapsel en de make-up. De moeder en schoonmoeder van de bruid hielpen haar met het aantrekken van de trouwjurk. Het was een hele bijzondere trouwjurk! Het was namelijk de jurk die haar moeder ook gedragen heeft op haar eigen bruiloft. De nerveuze bruidegom was precies op tijd om zijn bruid op te halen.

Bakfiets | Nadat de bruidegom zijn bruid had opgehaald, ging het gezelschap op weg naar Strandclub Witsand in Noordwijk aan Zee waar de ceremonie en het feest zouden plaatsvinden. Onderaan het zandpad stonden alle daggasten het bruidspaar al op te wachten. Het was een grote verrassing toen het bruidspaar met een bakfiets kwam aanrijden.

Waar zijn de ringen? | Tijdens de ceremonie zat het bruidspaar onder een mooi versierd afdakje waaraan potjes met gipskruid waren opgehangen. Alle bloemendecoratie was door de bruid zelf gemaakt. De ceremoniemeesters hadden de ringen onder de stoelen van beide moeders verstopt, wat voor een leuke verrassing zorgde op het moment dat er om de ringen werd gevraagd. 

Why tell me why | Het hoogtepunt van de avond was het optreden van Anita Meyer. Ze kreeg jong en oud swingend op de dansvloer. De DJ en saxofonist hielden de sfeer er goed in tot in de late uurtjes.