Bruidsfotografie Zandvoort aan Zee

Jasmine & Hans-Peter


Wauw! Wat was dit een toffe bruiloft op een nog toffere locatie in Zandvoort! Toen het bruidspaar tijdens de kennismaking mij vertelde over hun plannen en ideeën werd ik meteen enthousiast. Ik weet nog dat ik die avond geïnspireerd en vol ideeën naar huis fietste na de afspraak. De ideale omstandigheden voor fijne bruidsfotografie!

Bruidsfotografie Zandvoort

Half oktober was het zover, de bruiloft van Jasmine & Hans-Peter. De dag begon bij hun thuis waar de bruid samen met haar dochtertje, zoontje, zussen en moeder zich voorbereidde. Het was een gezellige boel, overal in huis gebeurde er wel iets. De moeder van de bruid was de trap aan het versieren, hun dochtertje kreeg een mooie vlecht, er werd een heerlijke lunch voorbereid in de keuken en de bruid was heerlijk ontspannen met haar zussen en alvast aan het genieten van het vooruitzicht van een mooie dag met vrienden en familie. Nadat de alle gasten waren aangekomen en de bruidegom zijn bruid voor het eerst had gezien, verplaatste het gezelschap zich naar het centrum van Haarlem. De Gravenzaal was het decor voor de fijne ceremonie. Een goede vriend van het bruidspaar was voor één dag babs en gaf veel kleur aan de ceremonie. Er werd ook gezongen en gegrapt :-).

Na de ceremonie gingen we met het bruidspaar en hun kinderen naar 't Wed voor een mini bruidsreportage. Vervolgens was het tijd om naar George NO5 in Zandvoort te gaan, voor een toost met champagne en macarons en om te borrelen. Wat was het een prachtige en fotogenieke locatie! Het was ideaal en beschut gelegen en het straalde een Franse bistro stijl uit. Ook het weer was fantastisch, een heerlijke nazomerse dag, ideaal voor een borrel met vrienden en familie aan het strand. Het diner vond plaats in een naastgelegen gebouw dat voor de gelegenheid was omgetoverd tot een ruimte waar alle vrienden en familie aan grote tafels konden eten. Er werd gespeeched, er waren stukjes, er werd gezongen en er werd vooral veel gelachen. De avond eindigde met een spetterende feest dat nog tot in de vroege uurtjes duurde... Bruidsfotografie om nooit te vergeten!

  • Locatie ceremonie: Gravenzaal Haarlem
  • Locatie borrel, diner en feest: George NO5 in Zandvoort aan Zee (helaas bestaat deze locatie niet meer)
  • Bruidsfotografie Zandvoort: Pictures & Love Notes
     
Stephanie is een geweldenaar! Zij heeft ons huwelijk tot in perfectie vastgelegd. Zij heeft een absoluut gevoel voor de omgeving. Wat een verademing om haar als fotograaf te hebben. Komt bij: ze maakt werkelijk prachtige foto's en de service is fantastisch. Zowel in de begeleiding voorafgaand aan ons huwelijk, maar ook de after service is helemaal top.

Wij kunnen Stephanie met een gerust hart enorm aanraden!!
Jasmine & HP