Familie fotoshoot Haarlem

Lekker naar buiten! Ik werk graag buiten in de natuur, zoals het strand, de duinen of het bos. Ongedwongen en spontane foto's, vooral niet te geposeerd, zo zie ik een familie fotoshoot het liefst! Een paar mooie portretten zullen niet ontbreken in de serie, maar de nadruk zal vooral liggen op ongedwongen en spontane foto's. Ik woon in Haarlem en ken ondertussen heel veel leuke en bijzondere plekken voor een familie fotoshoot, maar ik laat me ook graag verrassen door jullie ideeën!

Strand

Het strand is één van mijn favoriete plekken voor een familie fotoshoot. Het strand, de zee en de duinen zijn een mooi decor voor een ongedwongen en relaxte familie fotoshoot. En wat dacht je van een prachtige dreigende lucht? Ik heb een aantal favoriete plekjes langs de Noord-Hollandse kust in de omgeving van Haarlem, waar het fijn foto's is maken, maar waar je ook lekker iets kunt drinken of schuilen voor de bui van de dreigende lucht ;-)


Herfst

De herfst is prachtig met het zachte licht en de warme kleuren in de natuur. Een wandeling in de landelijke natuur is ideaal voor een ongedwongen en spontane familie fotoshoot. Een fotoshoot kan natuurlijk ook plaatsvinden tijdens jullie favoriete activiteit, zoals een wandeling in het bos opzoek naar de paddestoelen of op het strand tijdens een heerlijke picknick. Vertel mij over jullie plannen en we maken er een gezellige en ongedwongen familie fotoshoot van, zonder dat er teveel wordt geposeerd. In de omgeving van Haarlem zijn tal van bekende en minder bekende natuurgebieden en landgoeden waar je prachtige wandelingen en fotoshoots kunt houden :-)


Bos

Het bos is een ideale plek voor een familie fotoshoot als het bijvoorbeeld heel warm is. Onder de beschutting van de bomen is het verkoelend en is de zon minder fel ;-). Daarnaast is het bos ideaal voor nieuwsgierige kinderen die graag de natuur ontdekken of in bomen klimmen. En in alle seizoen is het er mooi! Wat dacht je van de lente, met de natuur die heerlijk geurt en groen kleurt. Of de winter in een mooie naaldbomen bos met dennenappels overals op de grond. Ik denk dat ik ondertussen alle bossen van Haarlem en omgeving heb gezien, maar ze blijven mooi en verrassend, want elk moment van de dag en seizoen is het anders!


Duinen

In de omgeving van Haarlem hebben we geen gebrek aan duinen ;-). Ik kom er graag voor een wandeling, maar ook voor een familie fotoshoot. Het zand, de hoogte verschillen, het duingras en de paadjes geven een extra dimensie aan de foto's. De kinderen kunnen er lekker rennen en spelen én de ouders ontspannen, dit zijn de ideale ingrediënten voor een ongedwongen en spontane familie fotoshoot.


Familie fotoshoot is er vanaf € 175

  • 1 tot 1,5 uur familie fotoshoot op locatie
  • geschikt voor maximaal 6 personen
  • keuze uit een ruime selectie
  • 20 hoge resolutie foto’s in kleur en/of zwart-wit
  • professionele editing
  • inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Haarlem (postcode 2036SK)

Willen jullie ook een ongedwongen en spontane familie fotoshoot in Haarlem of omgeving?
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of informatie aan! Wie weet tot snel!