Familie fotoshoot Haarlem

Gezellig en spontaan!


Lekker naar buiten! Ik werk graag buiten in de natuur, zoals het strand, de duinen of het bos. Ongedwongen en spontane foto's, vooral niet te geposeerd, zo zie ik een familie fotoshoot het liefst! Een paar mooie portretten zullen niet ontbreken in de serie, maar de nadruk zal vooral liggen op ongedwongen en spontane foto's. Ik woon in Haarlem en ken ondertussen heel veel leuke en bijzondere plekken voor een familie fotoshoot, maar ik laat me ook graag verrassen door jullie ideeën!


Duinen

In de omgeving van Haarlem hebben we geen gebrek aan duinen ;-). Ik kom er graag voor een wandeling, maar ook voor een familie fotoshoot. Het zand, de hoogte verschillen, het duingras en de paadjes geven een extra dimensie aan de foto's. De kinderen kunnen er lekker rennen en spelen én de ouders ontspannen, dit zijn de ideale ingrediënten voor een ongedwongen en spontane sessie.

Bedankt! Wat prachtig, we zijn erg enthousiast! Zo leuk om terug te zien. 

En die locatie is echt waanzinnig!


Herfst

De herfst is prachtig met het zachte licht en de warme kleuren in de natuur. Een wandeling in de landelijke natuur is ideaal voor een ongedwongen en spontane familie fotoshoot. Een sessie kan natuurlijk ook plaatsvinden tijdens jullie favoriete activiteit, zoals een wandeling in het bos opzoek naar de paddestoelen of op het strand tijdens een heerlijke picknick. Vertel mij over jullie plannen en we maken er een gezellige en ongedwongen ochtend of middag van, zonder dat er teveel wordt geposeerd. In de omgeving van Haarlem zijn tal van bekende en minder bekende natuurgebieden en landgoeden waar je prachtige wandelingen en fotoshoots kunt houden :-)


Strand

Het strand is één van mijn favoriete plekken voor een familie fotoshoot. Het strand, de zee en de duinen zijn een mooi decor voor een ongedwongen en relaxte sessie. En wat dacht je van een prachtige dreigende lucht? Ik heb een aantal favoriete plekjes langs de Noord-Hollandse kust in de omgeving van Haarlem, waar het fijn foto's is maken, maar waar je ook lekker iets kunt drinken of schuilen voor een bui ;-)


Een familie fotoshoot is er vanaf € 200

  • 1 tot 1,5 uur fotografie op locatie

  • geschikt voor maximaal 6 personen

  • keuze uit een ruime selectie

  • 20 hoge resolutie foto’s in kleur en/of zwart-wit

  • professionele editing

  • 15 x 15 mini fotoboek met 12 pagina’s

  • inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Haarlem (postcode 2036SK)

  • extra kind/volwassene + € 15

Willen jullie ook een ongedwongen en spontane familie fotoshoot in Haarlem of omgeving?
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of informatie aan! Wie weet tot snel!