Stephanie Driessen

Bruidsfotograaf en familiefotograaf


Ik ben Stephanie Driessen, trouwfotograaf en familiefotograaf, oprichter van Pictures & Love Notes gevestigd in Haarlem. Ik vertel graag jullie beeldverhaal van jullie dag of moment. Mijn stijl wordt omschreven als romantisch, puur, een vleugje artistiek en vooral niet geposeerd. Naast bruidsfotografie en familiefotografie maak ook andere beelden. Nieuwsgierig naar mijn andere werk? Bezoek dan de site www.stephaniedriessen.nl

 Bruidsfotografie en trouwfotografie door Pictures and Love Notes in Haarlem

What's in my bag?

Jullie dag vindt maar 1 keer plaats, daarom is het van belang dat ik goed voorbereid ben en niks aan het toeval over laat. Zo ook de inhoud van mijn tas!

  • 2 Nikon body's
  • 3 Nikon zoomlenzen
  • 1 Nikon vaste brandpunt lens
  • 1 reportageflitser
  • kabels en opladers
  • en heel veel geheugenkaartjes en batterijen!


 

Willekeurige weetjes over mij

★ Mijn roots liggen voor de ene helft in Frankrijk en voor de andere helft    in Nederland.
★ Maart 2015 ben ik cum laude afgestudeerd aan de fotovakschool in Amsterdam met het project 'Een stille ontmoeting'. De serie bestaat uit interieur fotografie. Nieuwsgierig? Bekijk de serie hier.
★ Toen ik 20 jaar was, heb ik een jaar in Barcelona gewoond. Ik spreek nog steeds een aardig woordje Spaans.
★ Ik ben dol op de zee. Ik droom van een hutje op het strand waar ik samen met mijn lief elke dag kan gaan surfen.
★ Toen ik 18 jaar was heb ik veel gefotografeerd met de oude analoge spiegelflexcamera van mijn vader. Ik ontwikkelde en drukte zelf de foto’s af in de doka.
★ Eind januari 2012 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Ik begon weer te fotograferen en ben niet meer gestopt.
★ Mijn grootste valkuil is mijn enthousiasme, daardoor zeg ik altijd volmondig ja op alle projecten die op mijn pad komen.

 Actiefoto gemaakt door de vader van bruid :-)

Actiefoto gemaakt door de vader van bruid :-)