Gezinsfotografie Haarlem

Ik leg graag echte en pure momenten vast. Een gewone ochtend of middag uit jullie leven, de liefde en aandacht voor elkaar in de kleine dingen. Niet geposeerde foto's, maar gewoon jullie dagelijkse rituelen en activiteiten. Ik zorg voor een ongedwongen en ontspannen sfeer zodat jullie je zelf kunnen zijn, want zo leg ik jullie het liefst vast, zoals jullie echt zijn! Dat is gezinsfotografie!
Deze stijl van fotograferen wordt ook 'A day in life fotografie' of 'Real life fotografie' genoemd.


Alles voor het eerst

Jullie hebben jullie eerste kindje verwelkomt, alles is nieuw en voor het eerst. Jullie stralen en zijn verliefd, maar vinden het ook spannend, want het is allemaal nieuw en onbekend. Tijdens gezinsfotografie sessie ben ik een ochtend of middag bij jullie thuis. We nemen de tijd en volgen het ritme van jullie kleine. Ik leg de kleine momenten vast zoals het voeden, knuffelen met papa of een slaapliedje van mama voor het slapen gaan. Ze blijven maar heel kort zo klein, gezinsfotografie legt die momenten vast zodat je ze kunt bewaren voor later. Ik woon in Haarlem, maar reis graag door heel het land voor een gezinsfotografie sessie!


Spelen en voorlezen

Tijdens een gezinsfotografie sessie maak ik voor een ochtend of middag deel uit van jullie gezin. Ik leg alle kleine momenten vast van het dagelijkse leven. Zoals samen spelen in de tipi-tent of lekker knus op de bank een boekje lezen van Pepa de Big. Geen geposeerde foto's, maar gewoon zoals jullie zijn, liefdevolle momenten, lippenstift die niet alleen op de lippen is gesmeerd ;-) of samen een broodje eten in de keuken. Ik ga ongedwongen en ontspannen te werk, want als jullie jezelf kunnen zijn, ontstaan de pure en echte momenten. Vanuit Haarlem reis ik graag door heel het land voor een gezinsfotografie sessie!


Een zusje of broertje erbij

Hoe leuk, maar ook spannend om er een baby-broertje of zusje bij te krijgen! Trots laten de grote broer of zus de babykamer zien om daarna natuurlijk ook hun eigen kamer te laten zien :-). De dynamiek van het gezin en hoe de jongste daarin opgaat zijn mooie onbevangen momenten om vast te leggen tijdens gezinsfotografie sessie. Al snel vergeet iedereen dat ik er ben en wordt er geknutseld aan tafel, geknuffeld op de bank en valt de jongste in slaap tijdens het flesje. Ik woon en werk in Haarlem, maar reis graag door heel het land om jullie gezin(sleven) vast te leggen!


Een gezinsfotografie sessie is er al vanaf € 250

  • 2 uur gezinsfotografie sessie bij jullie thuis

  • geschikt voor één gezin

  • keuze uit een ruime selectie

  • 35 hoge resolutie foto’s in kleur en/of zwart-wit

  • professionele editing

  • 15 x 15 mini fotoboek met 12 pagina’s

  • inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km
    vanaf Haarlem (postcode 2036SK)

Willen jullie ook een spontane en ongedwongen gezinsfotografie sessie in Haarlem of omgeving?
Of willen jullie meer informatie ontvangen over de werkwijze of beschikbaarheid?