Werkwijze bruidsfotografie

 Bruidsfotografie door Pictures and Love Notes in Noordwijk aan Zee

Ik laat me graag inspireren door het bruidspaar en de omgeving. Geen bruiloft is hetzelfde, omdat geen mens en geen stel hetzelfde is. Ik ga mee in de loop van jullie bruiloft en leg deze mooie dag vast op een spontane, niet geposeerde en ontspannen manier.

Als fotograaf ga ik onopvallend en professioneel te werk, want als jullie ontspannen zijn en je op je gemak voelen ontstaan de mooiste foto's. Daarnaast ben ik gek op details en zullen deze zeker niet ontbreken in de reportage.

Ik ben er graag de hele dag bij, van haar en make-up en het aantrekken van de jurk tot het feest. Zo wordt jullie hele dag vastgelegd, een compleet verhaal. Een uniek verslag van jullie mooiste dag!

Werkwijze

Tijdens het (vrijblijvende) kennismakingsgesprek bespreken we jullie dag, jullie wensen, neem ik voorbeeld fotoboeken mee en maken we natuurlijk kennis. In aanloop naar jullie bruiloft hebben we contact over onder andere de planning en locatie voor de fotoreportage. Tijdens jullie bruiloft leg ik de bijzondere persoonlijke momenten van de dag vast en maak ik een mooie sfeer reportage van de gasten en omgeving met oog voor detail. Ik probeer daarbij zo min mogelijk op te vallen, zodat jullie de dag ontspannen kunnen beleven. Na de bruiloft ga ik aan de slag met het uitzoeken, optimaliseren en bewerken van de foto's. Na ongeveer 4 weken ontvangen jullie een ruime selectie foto's in hoge resolutie op een USB-stick.

 Bruidsfotografie door Pictures and Love Notes in Haarlem en Heemstede

Twee fotografen?

Willen jullie graag 2 fotografen tijdens jullie huwelijk? Ik werk geregeld samen met een lieve collega, we hebben dezelfde stijl en manier van werken. Het voordeel van twee fotografen is dat er op twee locaties kan worden gefotografeerd, tijdens het aankleden van de bruid én tijdens de ochtendrituelen van de bruidegom. Gedurende de dag zal een fotograaf vooral de belangrijke momenten vastleggen en de andere fotograaf alles wat er omheen gebeurd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik informeer jullie er graag over.