Bruidsfotograaf Haarlem en Amsterdam

ongedwongen, relaxt & puur

‘Ik maak bruidsreportages voor liefdevolle en authentieke bruidsparen. Ik houd van intieme bruiloften met een persoonlijke touch en vol liefde!’


Bruidsfotograaf Haarlem en Amsterdam


Ik laat me graag inspireren door het bruidspaar en de omgeving. Geen bruiloft is hetzelfde, omdat geen mens en geen bruidspaar hetzelfde is. Ik ga mee in de loop van jullie bruiloft en leg deze mooie dag vast op een ongedwongen, niet geposeerde maar ontspannen manier. Puur, zacht en een vleugje artistiek, zo wordt mijn stijl als bruidsfotograaf vaak omschreven.

Als trouwfotograaf ga ik onopvallend en professioneel te werk, want als jullie ontspannen zijn en jullie op je gemak voelen ontstaan de mooiste foto's. Daarnaast ben ik gek op details en zullen deze zeker niet ontbreken in de reportage.

Ik ben er graag de hele dag bij, van haar en make-up en het aantrekken van de jurk tot het feest. Ook de voorbereidingen van de bruidegom leg ik graag vast, als het logistiek gaat ;-). Zo wordt jullie hele dag vastgelegd, een compleet verslag van jullie mooiste dag met jullie familie en vrienden!

Als  trouwfotograaf werk ik regelmatig in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Het komt daarom ook regelmatig voor dat ik vaker op een locatie kom, maar ik laat me ook graag verrassen en inspireren door nieuwe locaties en bestemmingen.  En reis graag door heel het land als bruidsfotograaf, en zelf over grens! Graag zelfs :-)

Willen jullie graag 2 bruidsfotografen tijdens jullie bruiloft? Ik werk regelmatig met verschillende lieve en leuke collega trouwfotografen. We hebben dezelfde stijl en manier van werken. Het voordeel van twee fotografen is dat er bijvoorbeeld op twee locaties kan worden gefotografeerd; tijdens het aankleden van de bruid én tijdens de voorbereidingen van de bruidegom. Gedurende de dag kan een fotograaf vooral de belangrijke momenten vastleggen en de andere fotograaf alles wat er omheen gebeurd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel jullie er graag meer over.