Familie fotoshoot Haarlem

liefdevol & puur


Liefdevolle en echte foto’s van jullie gezin. Herinneringen om te bewaren en samen op terug te kijken. Een familie fotoshoot kan overal plaatsvinden. Het is fijn om een plek te kiezen waar jullie iets mee hebben. Dit kan thuis zijn, of bij jullie favoriete strandtent, maar ook in de duinen of het bos. Ongedwongen en spontane foto's, vooral niet te geposeerd, zo zie ik een familie fotoshoot het liefst! Een paar mooie portretten zullen niet ontbreken in de serie, maar de nadruk zal vooral liggen op ongedwongen en spontane foto's. Ik woon in Haarlem en ken ondertussen heel veel leuke en bijzondere plekken voor een familie fotoshoot, maar ik laat me ook graag verrassen door jullie ideeën!

Duinen
In de omgeving van Haarlem hebben we geen gebrek aan duinen ;-). Ik kom er graag voor een wandeling, maar ook voor een familie fotoshoot. Het zand, de hoogte verschillen, het duingras en de paadjes geven een extra dimensie aan de foto's. De kinderen kunnen er lekker rennen en spelen én de ouders ontspannen, dit zijn de ideale ingrediënten voor een ongedwongen en spontane sessie.

Strand
Het strand is één van mijn favoriete plekken voor een familie fotoshoot. Het strand, de zee en de duinen zijn een mooi decor voor een ongedwongen en relaxte sessie. En wat dacht je van een prachtige dreigende lucht? Ik heb een aantal favoriete plekjes langs de Noord-Hollandse kust in de omgeving van Haarlem, waar het fijn foto's is maken, maar waar je ook lekker iets kunt drinken of schuilen voor een bui ;-)

Bij jullie thuis
Ik leg graag echte en pure momenten vast. Een gewone ochtend of middag uit jullie leven, de liefde en aandacht voor elkaar in de kleine dingen. Niet geposeerde foto's, maar gewoon jullie dagelijkse rituelen en activiteiten. Ik zorg voor een ongedwongen en ontspannen sfeer zodat jullie je zelf kunnen zijn, want zo leg ik jullie het liefst vast, zoals jullie echt zijn!Een familie fotoshoot is er vanaf € 250

  • 1 uur fotografie op locatie

  • geschikt voor een gezin van 4 personen

  • keuze uit een ruime selectie

  • 20 hoge resolutie foto’s in kleur en/of zwart-wit

  • professionele editing

  • 15 x 15 mini fotoboek met 12 pagina’s

  • inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Haarlem (postcode 2036SK)

  • extra kind/volwassene + € 25

Willen jullie ook een ongedwongen en spontane familie fotoshoot in Haarlem of omgeving?
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of informatie aan! Wie weet tot snel!