Een mooi fotoboek voor jullie trouwfoto's

Omdat er niets boven een gedrukt fotoboek gaat om jullie bruiloft te herbeleven!


Bij Pictures & Love Notes is standaard een mini fotoboek inbegrepen bij alle bruidsreportages. Mooie foto’s moeten namelijk in een mooi fotoboek getoond worden. Het is fijn om af en toe (of heel vaak ;-)) door een fotoboek te bladeren en jullie dag her te beleven!

Mini fine art fotoboek

Mini fine art fotoboek

Mini fine art fotoboeken

Mini fotoboek

Het mini fotoboek bestaat uit 10 spreads (20 dikke vlakliggende pagina’s) en vertelt het verhaal van jullie trouwdag in een notendop. De opmaak van het album is een verrassing. Willen jullie liever een uitgebreider verhaal in een groter fotoboek waar jullie ook invloed hebben op de opmaak? Dan kunnen jullie voor een upgrade kiezen.

Fotoboek met linnen cover en bewaardoos
Fotoboek met bruine letter embossing
Fotoboek met linnen cover en letter embossing
Fotoboek met linnen cover en letter embossing

Upgrade

Aan de hand van jullie top 10 favoriete foto’s maak ik een opmaak die het volledige verhaal van jullie dag vertelt. Uiteraard krijgen jullie de mogelijkheid om uitgebreid naar de opmaak te kijken en jullie eventuele aanpassingen door te geven. Pas als jullie helemaal tevreden zijn met de opmaak stuur ik de bestanden naar de drukker.

Daarnaast bevatten de fotoboek dikke, vlakliggende pagina’s van prachtig museum papier. Jullie kunnen uit verschillende luxe omslagen kiezen, er zijn talloze opties qua kleuren en jullie kunnen het fotoboek personaliseren door bijvoorbeeld jullie namen op de voorkant te laten embossen (drukken). En willen jullie een kleine versie van het fotoboek cadeau geven aan jullie ouders, opa en oma of zus, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Fine art fotoboek met coated linnen in de kleur goud en een bewaarhoes.

Fine art fotoboek met coated linnen in de kleur goud en een bewaarhoes.

Fotoboek met letter embossing met parelmoer foil
Fotoboek met goud linnen en letter embossing
Fotoboek met bewaarhoes

Opmaak

Kenmerkend voor de fotoboeken die ik maak is de rustige en minimalistische opmaak. Door deze opmaak komen de foto’s maximaal tot hun recht en kunnen jullie opnieuw van jullie trouwdag genieten.

Door de vlakliggende pagina’s is het mogelijk om een foto over 2 pagina’s te plaatsen.

Door de vlakliggende pagina’s is het mogelijk om een foto over 2 pagina’s te plaatsen.