Trouwfotograaf Haarlem

Ongedwongen, zacht & puur!
 

Trouwen jullie in Haarlem of in de omgeving van Haarlem? En zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die de stad kent? Als bewoonster van de mooie stad Haarlem, ken ik (bijna) alle mooie en bijzondere plekken. Typische Haarlemse straatjes of mooie plekjes langs de Spaarne, maar ook de mooiste plekjes in het bos, de duinen of aan het strand. Ik kom er graag als trouwfotograaf maar ook voor familie fotoshoots. 

Ik fotografeer jullie bruiloft op een ongedwongen en ontspannen manier met aandacht voor emoties, sfeer en details. Mijn stijl wordt omschreven als romantisch, puur en een vleugje artistiek. 


De Gravenzaal

De Gravenzaal in het stadhuis van Haarlem is één van de mooiste trouwzalen waar ik tot nu toe ben geweest. De zaal is ruim en aangenaam door de hoge plafonds en bied voldoende ruimte aan al jullie gasten en zelfs degene die spontaan even komen kijken. Door de hoge ramen komt heel mooi zacht licht waar ik dankbaar gebruik van maak. Ook is er voldoende ruimte voor mij als bruidsfotograaf om onopgemerkt rond te lopen en van al jullie gasten foto's te maken.


Stadse bruidsreportage


Haarlem heeft mooie oude straatjes, zoals de Warmoesstraat met kinderkopjes achter de grote kerk. Maar ook rondom de grote kerk zijn leuk plekjes en en kleine oude winkeltjes waar het leuk foto's maken is voor mij als trouwfotograaf. Op loop afstand van de Grote Markt stroomt de Spaarne. Haarlem wordt niet voor niets ook Spaarnestad genoemd, de Spaarne heeft namelijk een prominente plek in de stad :-). Mooie uitzichten op het Teylers Museum en grachtenpanden, bruggetjes, Molen de Adriaan en natuurlijk de bootjes die over de Spaarne varen bij mooi weer!

Allemaal ingrediënten voor een typische Haarlemse bruidsreportage én op loopafstand van de Gravenzaal aanwezig :-)


Middenduin in Overveen


Oké, officieel is dit natuurlijk niet Haarlem, maarMiddenduin in Overveen is absoluut een van de mooiste plekjes én een van mijn favoriete in de buurt van Haarlem waar je mooie en ongedwongen foto's kunt maken. Er is bos, water, duinen, open plekken, duingras, beschutte plekjes, paden, met andere woorden, ontelbaar veel mogelijkheden voor een trouwfotograaf :-)